BESTELTIJD

dagen
uur
minuten
seconden
De besteltijd is in middels verlopen. Een volgende bestelmoment zal t.z.t. gecommuniceerd worden.

Welkom op de Varsity 140ste webshop!

Hier vind jij alle roeikleding die de organisatie dit jaar heeft ontworpen. Gezien de grote animo voor deze roeikleding is dit is alweer de tweede bestel- / productieronde. Deze bestelronde zal actief blijven tot dinsdag 9 april (12.00uur). wil jij meer weten over het bestel- en productieproces, scroll dan even door naar onder. Daar wordt dit in stappen uitgelegd. 

EXTRA INFORMATION

Bestellen & productie

Step 1 – bestellen 

Maak een keuze en reken veilig je bestelling online af via ideal of creditcard. 

Step 2 – besteltijd

Zodra de bovenstaande timer afloopt zal deze bestelronde automatisch sluiten en zal alle bestelde kleding in productie genomen worden. 

Step 3 – productie

De huidige productietijd ligt op ongeveer 5 – 6 weken vanaf het moment dat deze webshopronde gesloten is. Zodra de productie is afgerond, ontvang jij automatisch een update per mail.

Step 4 – verzending

Aangezien het hier om een webshop voor een evenement gaat is afhalen helaas niet meer mogelijkheden. Jij kunt enkel kiezen voor “verzending via PostNL”op het moment. Jij ontvangt automatisch een track & trace zodra jouw bestelling verstuurd is door ons.  

TIP! Om verzendkosten te besparen is het handig om samen met vrienden of ploeggenoten, gebundeld te bestellen. 

Kun jij de bestelde roeikleding ruilen?

Het is helaas niet mogelijk de bestelde roeikleding te ruilen of te annuleren. Het gaat hier echter om roeikleding die speciaal, na het verstrijken van deze bestelronde, in productie genomen zal worden. Jij hebt de roeikleding kunnen passen tijdens een eerder pasmoment op de vereniging of jij kunt ook altijd via een ander lid uw maat bepalen.

Heb jij nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!