BESTELTIJD

Levertijd: 5 - 6 weken na sluiting webshop!

dagen
uur
minuten
seconden
De besteltijd is in middels verlopen. Het volgende bestelmoment zal zijn van datum X t/m X 2024.

Welkom op speciale webshop voor de Masters kleding!

Hier vind jij alle roei- en casual kleding die momenteel beschikbaar is in masters design. Als er een timer loopt, betekent het dat er een bestelronde open staat en jij jezelf kunt verwennen met één van onderstaande items.

Na het sluiten van deze bestelronde zal alle kleding geproduceerd worden. De productietijd zal vervolgens liggen op ongeveer 5-6 weken. Alles zal ruim op tijd voor de Masters 2024 geleverd worden. Voor vragen neem gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag veder.

EXTRA INFORMATION

Bestellen & productie

Stap 1 – bestellen 

Maak een keuze en reken veilig je bestelling online af via ideal of creditcard. 

Stap 2 – besteltijd

Zodra de bovenstaande timer afloopt zal deze bestelronde automatisch sluiten en zal alle bestelde kleding in productie genomen worden. 

Stap 3 – productie

Voor de roeikleding geldt een productietijd van 5 – 6 vanaf het moment dat deze webshopronde gesloten is. Zodra de productie is afgerond, ontvang jij automatisch een update per mail.

Stap 4 – verzending

Jouw bestelling zal verstuurd worden met PostNL. Jij ontvangt automatisch een track & trace zodra jouw bestelling verstuurd is door ons naar opgegeven adres.  

Kun jij de bestelde roeikleding ruilen?

Het is helaas niet mogelijk de bestelde roeikleding te ruilen of te annuleren. Het gaat hier echter om verenigingskleding die speciaal, na het verstrijken van deze bestelronde, in productie genomen zal worden. U heeft de roeikleding kunnen passen tijdens een eerder pasmoment op de vereniging of u kunt ook altijd via een ander lid uw maat bepalen.

Heb jij nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!