Al meer dan 18 jaar specialisten in high performace team & verenigingskleding op maat.

phone085-4016593

Wielrennen

Wielerkleding in eigen ontwerp geproduceerd voor uw team, vereniging of bedrijf. Wij zijn uw partner als het gaat om de productie van high performance wielerkleding. Door ruim 20 jaar ervaring wordt onze wielerkleding gedragen door zowel internationale atleten als bescheiden clubrenners. Powerhouse Sport onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel te laten staan.

Wilt u meer informatie hebben over de wielerkleding die in eigen ontwerp te produceren is, neem dan een kijkje op onze pagina “wielerkleding in eigen ontwerp”. Hier wordt het hele assortiment aan atletiekkleding overzichtelijk weergegeven. Bent u nu direct opzoek naar wielerkleding? Neem dan een kijkje in onze shop.

Vragen over onze wielerkleding? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag nu meteen een offerte aan.

WIELERKLEDING ALS FUNCTIONELE SPORTKLEDING

Naast de perfecte racefiets is het dragen van de juiste wielerkleding tijdens uw trainingen of race net zo belangrijk. Om te beginnen zal de wielerkleding u beschermen tegen de elementen der natuur. Of het nu een regenachtige herfstdag is, een dag met winterse temperaturen of  een warme zomerdag met veel zon, de juiste combinatie wielerkleding zal uw prestaties verbeteren en de kans op blessures minimaliseren.

MATERIALEN & TECHNOLOGIE

Onze wielerkleding wordt vervaardigd uit de meest moderne materialen. Per kledingstuk wordt er goed gekeken naar de functionaliteit en welk materiaal hierbij het beste resultaat biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wielerkleding die geproduceerd wordt uit snel drogende en ademende materialen maar ook aan wielerkleding met isolerende en temperatuur-regulerende stoffen. Deze winddichte materialen bevatten dan een membraan welke u beschermen tegen de wind en transpiratie naar buiten voeren.

Wilt u meer weten over onze materialen en gebruikte technologieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

WIELERKLEDING BESTELLEN VIA EEN TEAMSTORE

Bent u opzoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om wielerkleding aan te schaffen voor uw team, vereniging of bedrijf? Dan is de Powerhouse Sport teamstore de oplossing. Door middel van deze service hoeft u geen wielerkleding meer op voorraad te houden en hoeven er geen grote bedragen meer voorgefinancierd te worden. Via de teamstore kunt u iedereen voorzien van hoogwaardige wielerkleding compleet in eigen ontwerp.

Wilt u meer informatie over de Powerhouse Sport teamstore? Klik hier!

LEVERTIJDEN

Alle wielerkleding wordt in eigen fabriek geproduceerd. Omdat de verkoop en productie van sportkleding vooral seizoensgebonden is, hebben wij te maken met rustigere momenten en piek momenten binnen de productielijn. Hierdoor zal de levertijd per order en per moment waarop besteld wordt kunnen verschillen. Wij proberen altijd een maximale productietijd aan te houden van ongeveer 6 weken vanaf het moment dat het ontwerp en de daadwerkelijke order akkoord bevonden is.

Voor de actuele productie-/ levertijden of als u met spoed een bestelling nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.