Al meer dan 18 jaar specialisten in high performace team & verenigingskleding op maat.

phone085-4016593

Atletiek

Atletiek-kleding in eigen ontwerp geproduceerd voor uw team, vereniging of bedrijf. Wij zijn uw partner als het gaat om de productie van high performance atletiekkleding. Door ruim 20 jaar ervaring wordt onze sportkleding gedragen door zowel internationale atleten als bescheiden clubsporters. Powerhouse Sport onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel te laten staan.

Wilt u meer informatie hebben over de atletiekkleding die in eigen ontwerp te produceren is, neem dan een kijkje op onze pagina “atletiek-kleding in eigen ontwerp”. Hier wordt het hele assortiment aan atletiek-kleding overzichtelijk weergegeven. Bent u nu direct opzoek naar atletiek-kleding? Neem dan een kijkje in onze shop.

Vragen over onze Atletiekkleding? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag nu meteen een offerte aan.

ATLETIEKKLEDING ALS FUNCTIONELE SPORTKLEDING

MATERIALEN & TECHNOLOGIE

Onze atletiek-kleding wordt vervaardigd uit de meest moderne materialen. Per kledingstuk wordt er goed gekeken naar de functionaliteit en welk materiaal hierbij het beste resultaat biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportkleding die geproduceerd wordt uit snel drogende en ademende materialen maar ook aan atletiek-kleding met isolerende en temperatuur-regulerende stoffen. Deze winddichte materialen bevatten dan een membraan welke u beschermen tegen de wind en transpiratie naar buiten voeren.

Wilt u meer weten over onze materialen en gebruikte technologieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

KLEDING BESTELLEN VIA EEN TEAMSTORE

Bent u opzoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om atletiek-kleding aan te schaffen voor uw team, vereniging of bedrijf? Dan is de Powerhouse Sport teamstore de oplossing. Door middel van deze service hoeft u geen sportkleding meer op voorraad te houden en hoeven er geen grote bedragen meer voorgefinancierd te worden. Via de teamstore kunt u iedereen voorzien van hoogwaardige atletiek-kleding compleet in eigen ontwerp.

Wilt u meer informatie over de Powerhouse Sport teamstore? Klik hier!

LEVERTIJDEN

Alle atletiek-kleding wordt in eigen fabriek geproduceerd. Omdat de verkoop en productie van sportkleding vooral seizoensgebonden is, hebben wij te maken met rustigere momenten en piekmomenten binnen de productielijn. Hierdoor zal de levertijd per order en per moment waarop besteld wordt kunnen verschillen. Wij proberen altijd een maximale productietijd aan te houden van ongeveer 6 weken vanaf het moment dat het ontwerp en de daadwerkelijke order akkoord bevonden is.

Voor de actuele productie-/ levertijden of als u met spoed een bestelling nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.