Triathlonkleding ontwerpen en bedrukken

Triathlonkleding laten maken in eigen design!

Triathlonkleding speciaal ontworpen voor jou vereniging, team of bedrijf. Bij ons is het mogelijk om bijna elk gewenst design te produceren!

Onze triathlonkleding kan bedrukt worden door middel van sublimatieprint en transfer bedrukkingen. Daarnaast leveren wij ook casual teamkleding die gedecoreerd kan worden door middel van borduren. Wil jij meer weten over onze technieken? Neem dan een kijkje op de pagina “onze druktechnieken”

Bij ons is het mogelijk een totaal assortiment aan triathlonkleding in eigen design te laten ontwerpen. Bekijk hieronder het totale assortiment aan custom triathlonkleding.

Wil jij gelijk een offerte aanvragen voor de gewenste triathlonkleding? Gebruik dan de onderstaande knop en vraag snel een offerte aan. Wij zullen jou vervolgens binnen 24 uur een reactie sturen. Mochten er vragen zijn, dan kan jij ook altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.  

Bekijk hieronder het assortiment custom triathlonkleding

Hulp bij het ontwerpen van deze triathlonkleding? Of vragen over het proces? Neem dan van vrijblijvend contact met ons op.