Fietsbroek - Performance

Schrijf de eerste review over dit product

 

Dit artikel is niet online te koop

Vraag hier gemakkelijk en snel geheel vrijblijvend een offerte aan via de knop "vraag een offerte aan". Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zal één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen om de gewenste specificaties en ontwerp met u door te nemen. Aan de hand hiervan zal vervolgens een vrijblijvende offerte op maat opgesteld worden.

Fietsbroek - Performance

Details

Deze fietsbroek kan compleet in eigen ontwerp en met de gewenste specificaties geproduceerd worden. Zo heeft u bij deze fietsbroek een ruime keuze aan verschillende stoffen, verschillende gradaties zemen (voor elke type rijder) en verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan platte stiksels of rechtopstaande stiksels, silicone cuff of gripper en reflectie ja/ nee.

Deze fietsbroek wordt standaard geleverd met mesh bretels maar is uiteraard ook op de traditionele manier te produceren zonder bretels. Vooral de vrouwelijke fietsers hebben hier soms behoefte aan.

Het model "Performance" is uiterst geschikt voor de "gewone" wielerrenner en zowel in mannen als vrouwen maten verkrijgbaar. Dit model heeft een getailleerde pasvorm en dunnere zijpanelen waardoor er minder ruimte is voor het printen van een ontwerp.