De verenigingspagina

Bent u opzoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om verenigingskleding aan te schaffen? Dan biedt de Powerhouse Sport verenigingspagina wellicht de uitkomst. Door middel van deze service hoeft u geen voorraad meer aan te houden en hoeven er geen grote bedragen meer voorgefinancierd te worden. U kunt nu de gehele vereniging voorzien van hoogwaardige wielerkleding compleet in eigen verenigingsontwerp. En doordat u geen grote hoeveelheid wielerkleding hoeft voor te financieren, kunt u een compleet assortiment aanbieden. 

Wielerkleding bestellen via uw persoonlijke verenigingspagina! Hoe werkt dit precies?

Om te beginnen zal, in overleg met het bestuur, de ontwerpen bepaald worden. Bijna elk gewenst verenigingsontwerp is mogelijk. Vervolgens zal er een totaal assortiment aan wielerkleding samengesteld worden. Denk hierbij aan shorts, jerseys, gilets, jacks, etc. Zodra deze ontwikkelfase afgerond is zal er een persoonlijke verenigingspagina aangemaakt worden. Vervolgens kan er een pasmoment ingeplant worden bij u op de vereniging. Dit pasmoment dient u zelf bekend te maken binnen de vereniging door middel van bijvoorbeeld uw verenigingswebsite of nieuwsbrief. Vervolgens kunnen de leden thuis, op hun gemak, zelf de gepaste wielerkleding veilig online bestellen en afrekenen via de persoonlijke verenigingspagina. 

Wielerkleding passen op uw eigen vereniging

Eén keer per jaar zal er een pasmoment aangeboden worden door Powerhouse Sport Nederland. Tijdens dit pasmoment komen wij langs met alle maten wielerkleding. Uw leden krijgen de mogelijkheid de wielerkleding te passen en wij zullen advies geven waar nodig. Daarna zullen er genoeg kledingstukken in omloop zijn zodat de leden de juiste maat kunnen bestellen. Wilt u als vereniging graag meerdere keren per jaar een pasdag laten plaatsvinden dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Bekijk hier deze kosten!

Hoe ziet een persoonlijke verenigingspagina eruit?

De verenigingspagina zal uw verenigingslogo bevatten en afgeschermd zijn door middel van een wachtwoord. Alleen uw leden kunnen toegang krijgen tot deze pagina. Deze pagina is zeer overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk. De leden krijgen na het passen van de kleding bijvoorbeeld 1 week de tijd om de bestelling online te plaatsen. Er loopt een timer op de pagina waardoor uw leden duidelijk kunnen zien wanneer de bestelronde zal sluiten. Na het sluiten van de bestelronde zal de totale bestelling in productie genomen worden. 4 - 6 weken later wordt de bestelling persoonlijk verpakt en op naam geleverd. Dit kan of rechtstreeks bij uw leden of gebundeld op de vereniging. 

Kan er meerdere keren per jaar roeikleding besteld worden? 

U kunt een bestelronde op elk gewenst moment activeren. Een pasdag wordt echter maar één keer per jaar aangeboden door Powerhouse Sport. Daarna zullen er genoeg kledingstukken in omloop zijn zodat de leden de juiste maat kunnen bestellen. Wilt u als vereniging graag meerdere keren per jaar een pasdag laten plaatsvinden dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Bekijk hier deze kosten!

Kan de bestelde wielerkleding geruild worden? 

Aangezien het om vernenigingskleding gaat die speciaal voor uw vereniging en uw leden geproduceerd wordt, is het helaas niet mogelijk de kleding te ruilen. Door middel van het pasmoment biedt Powerhouse Sport uw leden de mogelijkheid de juiste maat te bestellen. 

Zijn er kosten verbonden aan een verenigingspagina? 

Het opzetten van een verenigingspagina is geheel gratis. Er zullen geen kosten in rekeninggebracht worden. 

Hoeveel wielerkleding moet er minimaal besteld worden tijdens een bestelronde? 

Vanaf 10 kledingstukken is het mogelijk een order te plaatsen. Dit kunnen verschillende kledingstukken zijn in verschillende maten. De prijs van de wielerkleding zal echter variëren afhankelijk van de heoveelheid die besteld wordt.  

Wat zijn de verzendkosten? 

Na het sluiten van een bestelronde zal er gekeken worden hoeveel bestelling er geplaatst zijn. De leden hebben tijdens het bestellen kunnen aangeven of zij de roeikleding per PostNL thuis willen ontvangen of op naam en gebundeld bij de vereniging. Per PostNL zal er per persoon € 6,95 extra aan verzendkosten in rekening worden gebracht. De optie om het gebundeld bij de vereniging te laten bezorgen is gratis. 

Bekijk hier nu live een voorbeeld verenigingspagina!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.