Al meer dan 18 jaar specialisten in high performace team & verenigingskleding op maat.

phone085-4016593

Roeien

Roeikleding in eigen ontwerp geproduceerd voor uw team, vereniging of bedrijf. Wij zijn uw partner als het gaat om de productie van high performance roeikleding. Door ruim 20 jaar ervaring wordt onze roeikleding gedragen door zowel internationale atleten als bescheiden clubroeiers. Powerhouse Sport onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel te laten staan.

Wilt u meer informatie hebben over de roeikleding die in eigen ontwerp te produceren is, neem dan een kijkje op onze “roeikleding in eigen ontwerp” pagina. Hier wordt het hele assortiment aan roeikleding overzichtelijk weergegeven. Bent u nu direct opzoek naar roeikleding? Neem dan een kijkje in onze shop.

Vragen over onze roeikleding? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag nu meteen een offerte aan.

ROEIKLEDING ALS FUNCTIONELE SPORTKLEDING

Roeikleding is steeds belangrijker aan het worden. Tijdens het roeien is het van zeer groot belang dat de kleding u niet belemmerd maar juist prestatiebevorderend werkt. Daarnaast is het vooral belangrijk dat u als roeier beschermd wordt tegen de elementen der natuur. Denk hierbij aan de kou maar ook aan de zon, de wind en de regen. Onze roeikleding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zowel topatleten als mede met de markt van recreatief roeien.

MATERIALEN & TECHNOLOGIE

Onze roeikleding wordt vervaardigd uit de meest moderne materialen. Per kledingstuk wordt er goed gekeken naar de functionaliteit en welk materiaal hierbij het beste resultaat biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roeikleding die geproduceerd wordt uit snel drogende en ademende materialen maar ook aan roeikleding met isolerende en temperatuur-regulerende stoffen. Deze winddichte materialen bevatten dan een membraan welke u beschermen tegen de wind en transpiratie naar buiten voeren.

Wilt u meer weten over onze materialen en gebruikte technologieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

ROEIKLEDING BESTELLEN VIA EEN TEAMSTORE

Bent u opzoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om roeikleding aan te schaffen voor uw team, vereniging of bedrijf? Dan is de Powerhouse Sport teamstore de oplossing. Door middel van deze service hoeft u geen roeikleding meer op voorraad te houden en hoeven er geen grote bedragen meer voorgefinancierd te worden. Via de teamstore kunt u iedereen voorzien van hoogwaardige roeikleding compleet in eigen ontwerp.

Wilt u meer informatie over de Powerhouse Sport teamstore? Klik hier!

LEVERTIJDEN

Alle roeikleding wordt in eigen fabriek geproduceerd. Omdat de verkoop en productie van sportkleding vooral seizoensgebonden is, hebben wij te maken met rustigere momenten en piek momenten binnen de productielijn. Hierdoor zal de levertijd per order en per moment waarop besteld wordt kunnen verschillen. Wij proberen altijd een maximale productietijd aan te houden van ongeveer 5 – 6 weken vanaf het moment dat het ontwerp en de daadwerkelijke order akkoord bevonden is.

Voor de actuele productie-/ levertijden of als u met spoed een bestelling nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.