Wielerkleding

Wielerkleding

Wielerkleding in eigen ontwerp en als functionele sportkleding  

Naast de perfecte racefiets is het dragen van de juiste wielerkleding tijdens uw trainingen of race net zo belangrijk. Om te beginnen zal de wielerkleding u beschermen tegen de elementen der natuur. Of het nu een regenachtige herfstdag is, een dag met winterse temperaturen of  een warme zomerdag met veel zon, de juiste combinatie wielerkleding zal uw prestaties verbeteren en de kans op blessures minimaliseren.

Naast de beschermende functie zal de wielerkleding in veel gevallen ook fungeren als visitekaartje of reclame-uiting. Complete wielerverenigingen zien graag hun assortiment aan wielerkleding geproduceerd worden in de eigen clubkleuren en ontwerp. De sponsoren van deze verenigingen of teams willen dan uiteraard de sponsorlogos scherp op deze wielerkleding zien staan.  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high performance wielerkleding op maat voor zowel wielerverenigingen als mede voor de kleine teams.

Om alle informatie met betrekking tot deze dienst overzichtelijk voor u te maken, kunt u kiezen uit een van de onderstaande categorieën. Klik op een van deze categorieën of  maak gebruik van de zoekmachine rechtsboven. Staat de informatie die u zoekt er niet bij of heeft u een een andere wens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of gebruik de chat rechtsonder op deze pagina. Wij helpen u graag verder!