Roeikleding ontwerpen

Powerhouse Sport Nederland biedt u de mogelijkheid roeikleding geheel in eigen ontwerp te bestellen. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld roeikleding voor uw team of voor uw hele roeivereniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in de productie van team- en verenigingskleding op maat. Doordat wij elke order op bestelling en in eigen fabriek produceren, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.  Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid kleine orders te plaatsen. Al vanaf 10 items kunt u roeikleding in eigen ontwerp bestellen. 

Roeikleding voor uw team of vereniging bestellen

Roeikleding bestellen voor uw team of voor de hele vereniging is zeer eenvoudig. U doet dit al in 3 stappen. 

  • Stap 1 - Kies uw roeikleding

Binnen de categorie "Roeikleding assortiment" vindt u alle roeikleding die wij in uw verenigingsontwerp kunnen produceren. Bekijk binnen deze categorie de items om een keuze te maken. Vervolgens kunt u het ontwerp gaan bepalen binnen stap 2.

  • Stap 2 - Bepaal het ontwerp

Powerhouse Sport roeikleding is op verschillende manieren in eigen ontwerp te produceren. Bent u opzoek naar high performance roeikleding dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de productie door middel van sublimatie print. Deze printtechniek is uiterst geschikt voor de productie van gecompliceerde ontwerpen en het gebruik van excacte kleuren. Het is een zeer duurzame printtechniek met extreme wasbestendigheid.

Door middel van sublimatie print is het nu mogelijk om elke gewenst roeikledingstuk in dezelfde stijl en kleur te produceren. Op deze manier kunt u een totaal assortiment samenstellen, geheel in uw eigen verenigingsstijl. Naast deze moderne printtechniek, is het ook mogelijk uw roeikleding te voorzien van borduurwerken en/ of heat transfers. Heeft u nog geen idee wat voor een ontwerp u wilt gebruiken? Bekijk dan eens onze roeikleding voorbeeldontwerpen!

  • Stap 3 - Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte

Zodra u weet welke kledingstukken u wenst op te nemen in het assotiment en hoe het ontwerp er ongeveer uit moet komen te zien, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefoon. U onvangt dan een offerte op maat en waarna onze art-director de ontwerpen kan opstellen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag advies bij het bepalen van een ontwerp, dan kunt ook altijd de chat rechtsonder op deze pagina gebruiken. Wij helpen u graag! 

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden