Online verenigingspagina's

Bent u opzoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om verenigingskleding aan te schaffen? Dan biedt de Powerhouse Sport verenigingspagina wellicht de uitkomst. Door middel van deze service hoeft u geen voorraad meer aan te houden en hoeven er geen grote bedragen meer voorgefinancierd te worden. U kunt nu de gehele vereniging voorzien van hoogwaardige roeikleding compleet in eigen verenigingsontwerp. En doordat u geen grote hoeveelheid roeikleding hoeft voor te financieren, kunt u een compleet assortiment aanbieden. 

Roeikleding bestellen via uw persoonlijke verenigingspagina! Hoe werkt dit precies?

Om te beginnen zullen,  in overleg met het bestuur,  de ontwerpen bepaald worden. Elk gewenst verenigingsontwerp is mogelijk. Vervolgens zal er een totaal assortiment aan roeikleding samengesteld worden. Denk hierbij aan roeipakjes, roeibroeken (lang en kort), turtles, roei-jacks, thermokleding, etc. Zodra deze ontwikkelfase afgerond is zal er een persoonlijke verenigingspagina aangemaakt worden. Vervolgens kan er een pasmoment ingepland worden bij u op de vereniging. Dit pasmoment dient u zelf bekend te maken binnen de vereniging door middel van bijvoorbeeld uw verenigingswebsite of nieuwsbrief. Vervolgens kunnen de leden thuis, op hun gemak, zelf de gepaste roeikleding veilig online bestellen en afrekenen via de persoonlijke verenigingspagina. 

Roeikleding passen op uw eigen vereniging

Eén keer per jaar zal er een pasmoment aangeboden worden door Powerhouse Sport. Tijdens dit pasmoment komen wij langs met alle maten roeikleding. Uw leden krijgen de mogelijkheid de roeikleding te passen en wij zullen advies geven waar nodig. Daarna zullen er genoeg kledingstukken in omloop zijn zodat de leden de juiste maat kunnen bestellen. Wilt u als vereniging graag meerdere keren per jaar een pasdag laten plaatsvinden dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Bekijk hier deze kosten!

Hoe ziet een persoonlijke verenigingspagina eruit?

De verenigingspagina zal uw verenigingslogo bevatten en afgeschermd zijn door middel van een wachtwoord. Alleen uw leden kunnen toegang krijgen tot deze pagina. Deze pagina is zeer overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk. De leden krijgen na het passen van de kleding bijvoorbeeld 1 week de tijd om de bestelling online te plaatsen. Er loopt een timer op de pagina waardoor uw leden duidelijk kunnen zien wanneer de bestelronde zal sluiten. Na het sluiten van de bestelronde zal de totale bestelling in productie genomen worden. 4 - 6 weken later wordt de bestelling persoonlijk verpakt en op naam geleverd. Dit kan of rechtstreeks bij uw leden of gebundeld op de vereniging. 

Kan er meerdere keren per jaar roeikleding besteld worden? 

U kunt een bestelronde op elk gewenst moment activeren. Een pasdag wordt echter maar één keer per jaar aangeboden door Powerhouse Sport. Daarna zullen er genoeg kledingstukken in omloop zijn zodat de leden de juiste maat kunnen bestellen. Wilt u als vereniging graag meerdere keren per jaar een pasdag laten plaatsvinden dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Bekijk hier deze kosten!

Kan de bestelde roeikleding geruild worden? 

Aangezien het om vernenigingskleding gaat dat speciaal voor uw vereniging en leden geproduceerd wordt, is het helaas niet mogelijk de kleding te ruilen. Door middel van het pasmoment biedt Powerhouse Sport uw leden de mogelijkheid de juiste maat te bestellen. 

Zijn er kosten verbonden aan een verenigingspagina? 

Het opzetten van een verenigingspagina is geheel gratis. Er zullen geen kosten in rekeninggebracht worden. 

Hoeveel roeikleding moet er minimaal besteld worden tijdens een bestelronde? 

Vanaf 10 kledingstukken is het mogelijk een order te plaatsen. Dit kunnen verschillende kledingstukken zijn in verschillende maten. 

Wat zijn de verzendkosten? 

Na het sluiten van een bestelronde zal er gekeken worden hoeveel bestelling er geplaatst zijn. De leden hebben tijdens het bestellen kunnen aangeven of zij de roeikleding per PostNL thuis willen ontvangen of op naam en gebundeld bij de vereniging. Per PostNL zal er per persoon € 6,95 extra aan verzendkosten in rekening worden gebracht. De optie om het gebundeld bij de vereniging te laten bezorgen is gratis. 

Bekijk hier nu live een voorbeeld verenigingspagina!