Roeikleding

Roeikleding

Roeikleding als functionele sportkleding ontwikkeld in nauwe samenwerking met topatleten

Roeikleding is een belangrijk gegeven. Tijdens het roeien is het van zeer groot belang dat de kleding u niet belemmerd maar juist prestatiebevorderend werkt. Daarnaast is het vooral belangrijk dat u als roeier beschermd wordt tegen de elementen der natuur. Denk hierbij aan de kou maar ook aan de zon, de wind en de regen. Bij Powerhousesport vindt u een veelzijdig assortiment aan roeikleding. Deze roeikleding is zowel geschikt voor topatleten als mede voor de bescheiden verenigingsroeier.

Sinds 2012 is Powerhouse Sport Nederland leverancier van de Nederlandse roei-equipe. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze pagina "Roeikledingleverancier Nederlandse Equipe".

Roeikleding speciaal voor uw vereniging

De roeisport vraagt om specifieke roeikleding, materialen en technologieën. Zo is het bijvoorbeeld zeer belangrijk dat de voorkant van de roeikleding altijd korter is dan de achterkant en dat de roeikleding perfect aansluit op het lichaam. Naast het feit dat de roeikleding bescherming moet bieden tegen invloeden van buitenaf, is het ook zeer belangrijk dat de roeikleding goed en comfortabel zit.

Powerhousehouse Sport biedt u een ruim assortiment aan roeikleding die geheel in eigen verenigingsontwerp verkrijgbaar is. Om alle informatie met betrekking tot deze dienst overzichtelijk voor u te maken, kunt u kiezen uit een van de onderstaande categorieën. Klik op een van deze categorieën of  maak gebruik van de zoekmachine rechtsboven. Staat de informatie die u zoekt er niet bij of heeft u een een andere wens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of gebruik de chat rechtsonder op deze pagina. Wij helpen u graag verder!