Over ons

Powerhouse Sport is gespecialiseerd in het produceren en leveren van high performance team- & verenigingskleding op maat. Daarnaast leveren wij ook consumentensportkleding. Al meer dan 18 jaar begeeft Powerhouse Sport zich op de makt van zowel roeikleding als wielerkleding. 

Powerhouse Sport is een van origine Iers roeikledingmerk dat gespecialiseerd is in de productie van team- en verenigingskleding op maat. In de afgelopen 18 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige en high performance sportkleding ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als bescheiden clubroeiers! 

Sinds eind 2010 besloot Powerhouse Sport om voet aan wal te zetten in de rest van Europa, beginnende in Nederland. Drie zeer ondernemende en sportieve broers importeren nu deze kleding naar Nederland. De twee jongste broers, in de roeiwereld ook wel bekend als de Muda tweeling, hebben naast hun doel Olympisch goud te winnen, nu ook de ambitie om samen met hun oudste broer, roeiend en fietsend Nederland te voorzien van de beste roeikleding en wielerkleding van het moment. Met hun expertise op het gebied van sportkleding, prestaties en ondernemen, vormt dit drietal een belangrijke schakel tussen de verenigingen, de consumenten en het merk.

Powerhouse Sport onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel te laten staan. 
 
Neem nu contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs bij u op de vereniging. 

Het Powerhouse Team,